TTV De Batswingers

Batswingers Teamtoernooi 2018

Uitnodiging Convocatie

Inschrijven Inschrijfformulier (opsturen voor 16-11-2018)

Zaal Sporthal Achter de Tuintjes, Kapittelstraat 15, 5126 HA GILZE sportcafegilze.nl

Aanvang 09:30 uur

Prijsuitreiking 18:30 uur

Deelname Voor NTTB leden en leden van regionale bonden.

Klasse-indeling De teams bestaan uit 2 personen. Er zijn geen aparte klassen voor dames/meisjes (zij spelen bij resp. heren/jongens).

Jeugd Deelnemers t/m 17 jaar. Rangschikking op leeftijd en sterkte. Bij inschrijving naam van de bond aangeven, klasse waarin eventueel competitie wordt gespeeld, percentage en eventuele licentie aangeven. Klassenverdeling volgt op basis van sterkte, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Senioren Deelnemers vanaf 18 jaar. Rangschikking op sterkte. Bij inschrijving naam van de bond waarin competitie wordt gespeeld, klasse, percentage en licentie aangeven. Klassenverdeling volgt op basis van sterkte, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Speelwijze De eerste ronde wordt gespeeld in poules van 3 of 4 teams.
Per wedstrijd worden gespeeld : Vier enkelspelen en een dubbelspel. In de poules worden de wedstrijden volledig uitgespeeld. In de volgende ronden wordt niet verder gespeeld zodra de beslissing is gevallen. Waar mogelijk gaan vanuit de poules twee teams naar de volgende ronde. Indien de wedstrijdleiding het nodig acht, kan zij de enkelspelen (gelijktijdig) op twee tafels laten spelen.

Ballen plastic

Sluitingsdatum 15 november 2018 of het toernooi moet eerder volgeboekt zijn (max 90 teams oftewel 180 personen)

Inschrijfgeld Jeugd € 8,50 pp, Senioren € 10,00 pp

Betalingen kunnen geschieden op IBAN NL96RABO0134574672 t.n.v. TTV De Batswingers, onder vermelding van naam van vereniging.
U dient het inschrijfgeld gelijktijdig te voldoen met het insturen van de inschrijvingen. 

Prijzen Per klasse 1e en 2e prijs per team per persoon. De "Achter de Tuintjes" verenigingsbeker voor de beste vereniging.

Inschrijven Teams mogen bestaan uit spelers met een verschillend niveau en uit spelers uit verschillende bonden. Het team moet dan wel ingeschreven worden in de klasse van de speler met de hoogste licentie.

Wanneer: 16-12-2018

Waar: Sporthal Achter de Tuintjes, Gilze

Clinic Senioren

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Rabobank Foxxl Puntensponsoren