TTV De Batswingers

3 prijzen op Backhandstoernooi

Robin, Toon en Dennis

Toon en Robin winnen 2e prijs in Jeugdklasse 3 Dubbel op Backhandstoernooi. Dat was zaterdag 6 januari.

Op zondag 7 januari komen Tamara en Dennis in actie. In het dubbel wordt weliswaar geen wedstrijd gewonnen, maar gaandeweg vinden ze toch hun wedstrijdritme en kunnen nog enkele sets winnen.

In het enkel staat Tamara in de G klasse. Ondanks de sterke poule indeling weet Tamara haar 1e wedstrijd overtuigend te winnen. Uiteindelijk weet ze 2 van de 4 wedstrijden te winnen, waardoor ze net niet doorgaat naar de 2e ronde.

Dennis staat in de H klasse. Hij wint zijn eerste twee wedstrijden. In de 3e wedstrijd moet hij in 5 spannende sets zijn meerdere erkennen in Marie de Rooij (Belcrum). De volgende 2 wedstrijden wint Dennis en wordt zo 2e in de poule. In de halve finale moest hij het opnemen tegen Hans Goossens (The Backhands) die alle wedstrijden in zijn poule heeft gewonnen. Verrassend verslaat Dennis door zijn korte service Hans in 4 sets. In de finale krijgt Dennis een revanche tegen Marieke. Dennis is gewaarschuwd en onder de goede coaching van zijn dochter Tamara weet hij de wedstrijd in 4 sets naar zich toe te trekken en wordt hierdoor de 1e.

Hopelijk schrijven zich volgend jaar meer leden in voor dit prachtig, gezellig en goed georganiseerd toernooi.

Clinic Senioren

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Rabobank Foxxl Puntensponsoren