TTV De Batswingers

Dagje Bobbejaanland

zonovergoten en toch nat

Zaterdag 29 juni 2019: om 9 uur is iedereen klaar om een dagje naar Bobbejaanland te gaan. Het is een zonovergoten dag, dus dat betekend voor iedereen zonnebrand, zonnebrillen en petten mee zodat we niet gaan verbranden bij een temperatuur van 35 graden vandaag.

De kinderen worden in de auto vanzelf wakker en om 10 uur arriveren we in Bobbejaanland. Een gemende groep kinderen in de leeftijd van 8-15 jaar en een aantal enthousiaste ouders en jeugdcoaches maken de dag compleet.

Tot 16 uur is het dolle pret. Voor de jongsten onder ons zijn sommige achtbanen wel heel spannend en terwijl die in wat andere attracties gaan, gaan enkelen van hen wel mee in de achtbanen die ondersteboven gaan. En dan hoor ik in de eerste achtbaan Job en Kasper roepen "wow dit is leuk, dit is gaaf, ik hang helemaal los in mijn stoel".

We blijven de hele dag met de hele groep bij elkaar. Door de warmte wisselen we spannende en waterattracties af, zodat het hoofd ook nog een beetje koel kan blijven. Halverwege de middag begint bij menig kind, maar ook bij ons de vermoeidheid toe te slaan. Dus iedereen een lekker ijsje alvorens we nog twee waterattracties in gaan. In de laatste bied ik (Tamara) me aan om helemaal voorin te gaan zitten. In de vorige attractie was ik namelijk nog niet zo heel nat geworden. In de laatste was ik degene die iedereen achter me heb droog kunnen houden. Helemaal kletsnat komen we uit de laatste attractie van de dag. Bij de uitgang aangekomen is iedereen door het warme al weer helemaal droog.

In de auto onderweg naar huis blijkt dat de dag ook vermoeiend is geweest. In enkele auto’s wordt lekker geslapen. Terwijl andere kinderen spelletjes spelen op hun telefoon. Terug in Gilze aangekomen gaan we nog een frietje eten met een snack en wat kouds te drinken ter afsluiting van deze mooie dag.

Amy, Fenne, Marissa, Eline ,Robin, Toon, Job, Daan, Philippe, Kasper en niet te vergeten Ramonda en Masja als taxichauffeuses bedankt voor deze heerlijke dag. {Tamara}

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Foxxl Puntensponsoren