TTV De Batswingers

Clubkampioenen 2018

Xingnan, Curtley, Tamara en John

Op donderdag 17 en 24 mei hebben we de clubkampioenschappen gespeeld. Bij de jeugd zijn de spelers verdeeld over 2 poules en wordt er flink strijd geleverd. Ook Gees laat zien al heel wat geleerd te hebben. De finale gaat tussen Robin en titelverdediger Xingnan. Technisch gezien heeft Robin de beste papieren, maar tactisch en vooral mentaal blijkt Xingnan de sterkste en prolongeert daarmee zijn titel, zijn 3e op rij.

Bij de senioren C, B en A worden meerkampen gespeeld. Helaas kunnen sommigen kunnen maar 1 avond (Ariën, Ron, Jan, Teun), anderen raken geblesseerd (Twan) en daarmee is de strijd minder spannend dan we gewend zijn.

Bij de senioren C wint Curtley. Bij de senioren B wint Tamara.

Bij de senioren A wordt de kersverse opa John ongeslagen kampioen, al gaat dat niet van een leien dakje, vooral de 2e avond niet tegen Danny en Ad.

Wisten jullie dat dit John’s 11e titel is en hij daarmee samen met zijn broertje Marcel 22 titels voor de familie de Vet heeft afgetikt.

De uitslagen:

Jeugd
1. Xingnan Damen
2. Robin Honcoop
3. Brian van Gestel
4. Ivana Maas
5. Toon de Vet
6. Remco Prinsen
7. Amy Bink
8. Marissa Leijssen
9. Gees Broekhoven

Senioren C
1. Curtley van Ingen
2. Jan van Gorp
3. Hans Oomen

Senioren B
1. Tamara Bastiaanssen
2. Kees Beljaars
3. Luuk Krijnen

Senioren A
1. John de Vet
2. René Daanen
3. Ad van Beijsterveldt

Door de afmeldingen hebben we besloten om volgend jaar de CK weer op een zondagmiddag te plannen. Noteer de datum 14 april 2019 alvast in je agenda.

Ck2018 Jeugd

Ck2018 Senb

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Rabobank Foxxl Puntensponsoren