TTV De Batswingers

Familietoernooi 2018

Een gezellig drukke boel

Donderdag 27 september is het al vroeg druk in de zaal. Het Familietoernooi is aanstaande, dus jeugdleden hebben ouders en vriendjes opgetrommeld. Strikt genomen is niet alles familie, maar het is wel een gezellig drukke boel. Omdat we niet weten hoeveel deelnemers precies zullen komen (vorig jaar waren het er nog 44) stellen we 12 tafels op. Dat blijkt een wat optimistische schatting. Nadat alle 16 dubbels geformeerd zijn zijn precies 8 tafels bezet. Het spel kan beginnen.

Voor de nieuwkomers is het serveren nog een uitdaging en het om beurten slaan nog even wennen, maar er wordt coulant mee omgegaan. Iedereen houdt zijn eigen punten (1 punt voor elke gewonnen wedstrijd, een half punt bij gelijkspel) bij. Daardoor gaat het wisselen snel en blijft de vaart erin. Bij enkele potten spat het fanatisme eraf: Brian tegen Eline of Jan tegen Bart of Rik tegen Job. Na een uur hebben we 13 ronden gespeeld en is het tijd voor een carrousel spel. Om het spel overzichtelijk te houden is de regel hard: bij een foutslag ga je aan de kant. Uiteindelijk belanden Rene en Marissa in de finale en dan geeft de ervaring van Rene de doorslag.

De prijs voor het jongste dubbel gaat naar Nick en Caith, allebei 8 jaar. De aanmoedigingsprijs (want 2 uit 13 gescoord) gaat naar Colinda en Daisy. Het dubbel dat het hoogst heeft gescoord met een niet-jeugdlid is Jan en JJ (score 10 uit 13), dus JJ krijgt ook een prijs. En de eerste prijs is voor Rene en Janna die ongeslagen blijven.

Tot slot nog een groepsfoto gemaakt die AVG proof is en we vertellen niet wie er niet op staan. Helaas zijn we de zakjes chips vergeten uit te delen, en niemand die daarover heeft geklaagd. Gek he!?

Hier de volledige uitslag:

nr naam punten
1 rene + janna 13
2 ivana + fedor 12
3 brian + menno 10
4 jan + jj 10
5 marissa + benjamin 9
6 bart + dimphy 9
7 toon + fabienne 8
8 luuk + job 7
9 eline + tamara 6,5
10 annie + connie 5,5
11 gees + richard 5
12 robin + marianne 5
13 nick + caith 4
14 rik + koen 3
15 carina + daisy 2
16 joost + nicolette 2

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Rabobank Foxxl Puntensponsoren