TTV De Batswingers

Jeugd 1 Batswingers opnieuw 2e

Theo veel succes!

Dit was het tweede jaar dat ons jeugdteam in de derde klas uit mocht komen. Vorig jaar waren ze erin geslaagd om tegen de verwachting in op de tweede plaats te eindigen. Nu Brian naar de senioren was overgestapt waren de verwachtingen hooggespannen. Konden ze deze prestatie evenaren?

De eerste wedstrijd tegen Waalwijk begon zonder de teleurgestelde Theo (die iedere wedstrijd wil spelen) perfect. Er werd met 7-3 gewonnen. De toon was gezet.

Vanaf het begin was het wel duidelijk dat de strijd tussen ons en The Back Hands zou gaan. Na een spannende strijd moesten we helaas het onderspit delven, maar een prachtige tweede  plaats is een geweldig resultaat.

Jammer dat we nu afscheid gaan nemen van Theo. Is uiteraard ook een heel klein beetje onze eigen schuld. Door de perfecte trainingen van John en Ad en door de begeleiding die hij van ons heeft gehad (en uiteraard zijn eigen leergierigheid) is hij ons niveau dermate ontstegen dat hij zijn uitdaging hogerop moet zoeken.

Theo namens het hele team heel veel succes bij je nieuwe club. Wat ons als begeleiders en coaches opviel was het plezier en enthousiasme waarmee jullie dit seizoen gespeeld hebben.

Ivana, Amy, Eline, Toon, Theo BEDANKT

Namens de trotse coaches, Tamara en Dennis

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Foxxl Puntensponsoren