TTV De Batswingers

Robin op NK2019

Debuut op Jeugdklassentoernooi

02-03-2019 was een bijzondere dag voor mij, een ervaring die ik al lang wilde beleven. Om 6:15 ging de wekker en vertrokken we rond 7:15 richting Ad. Eenmaal daar aangekomen kon de lange reis beginnen. De eerste partij werd makkelijk gewonnen met 3-0. Ik wist dit de partijen daarna mooi vast te houden en daardoor bleef ik ongeslagen. Zoals Ad en meerdere toeschouwers zeiden speelde ik technisch en tactisch het beste uit de poule.

Na een tijdje te hebben gewacht en warm gespeeld met Quinlan (TTV Die Meede) was het tijd voor de kwartfinal. Hier trof ik Mae van Hees, een sterke tegenstander. Ik begon goed met druk te blijven zetten op haar backhand, want forehand knalde ze af. De eerste game wist ik te winnen met goed spel. De daar opvolgende games moest ik me even herpakken, maar dit was niet genoeg om mijn voorsprong te behouden. In de 4de set wist ik me te herpakken en terug te komen van 8-3 tot 9-9. Helaas wist ik deze niet te verzilveren doordat ik niet meteen doorging en mijn rust pakte, terwijl zij zich kon herpakken.

Een van de mooiste resultaten van de dag was de wedstrijd tegen Mike van der Hoek waar ik van 2-0 achter terugkwam op 2-2. Toen ik 8-6 voor stond werd een time-out door Mike aangevraagd en hij kwam terug op 9-8. Met een paar rustige steekballen en korte services wist ik deze game te verzilveren en won met 11-9.

Het was een dag om nooit te vergeten: eerst op de foto met Martijn de Vries en Rajko Gommers en daarna bij de tombola win ik nog een nieuwe tas, handdoek en bidon. Ik wil Ad en mijn moeder hartstikke bedanken voor de steun, coaching en lange dag. Zoals ik en Ad al hebben besproken hebben we genoeg dingen om op te trainen.

Clinic Senioren

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Rabobank Foxxl Puntensponsoren