TTV De Batswingers

Verenigingsbeker STIK2019

en dan chinezen

Dit jaar deden 10 leden mee met het STIK toernooi, mede met het oog op de mooie afsluiter die men van te voren samen had bepaald, samen gaan chinzen.

Iedereen was vroeg opgestaan, de een voor het kijken naar Formule 1 de ander om zich perfect voor te bereiden op het toernooi. Later bleek dat een perfecte voorbereiding.

Twan en Rene alsmede Tamara en Kitty wisten een eerste plaats in hun poule te veroveren en daarnaast ook nog de finale te winnen. Twee eerste plaatsen, wat een weelde.

Luuk en William konden lang meekomen maar een week griep en een half jaar niet meer spelen speelde hun parten. Ze konden het goede spel van de eerste wedstrijden niet handhaven en eindigde uiteindelijk als 3e in hun poule.

Remco en Dennis konden het ook net niet bolwerken in hun poule en werden tweede. De verliezersronde wisten ze wel met verve te doorstaan door alle wedstrijden te winnen en daarmee 3e plaats te pakken.

De jeugd was jammer genoeg wat minder talrijk. Er waren maar 4 teams ingeschreven. Theo en Brian speelden een perfect toernooi maar moesten hun meerdere erkennen in de jeugd van Die Meede met een mooie tweede plaats als gevolg.

Door al deze mooie resultaten haalden we genoeg punten om de nieuwe "Cees van Bedaf Wissel Bokaal" dit jaar naar Gilze te halen. Hopelijk doen er volgend jaar meer senioren mee om deze beker met goed gevolg te kunnen verdedigen. De Chinees is reeds als besproken.

Stik2019 2

Batswingers Teamtoernooi 2019

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Rabobank Foxxl Puntensponsoren