Copy
Logo

Oktober 2022

Jaargang 65, No 2

Jeugdtoernooi T2 Tilburg

Op zaterdag 12 november wordt er van 10 tot 15 uur een Beginnerstoernooi georganiseerd in Tilburg (T2). Al onze jeugdleden kunnen hier aan mee doen. De kosten zijn € 5,00.
Voor de oudere jeugd (jonge senioren) is er op diezelfde dag van 10 tot 15 uur een Onder23 toernooi. Een leuke uitdaging om tegen leeftijdsgenoten te spelen. De kosten zijn € 12,50.
Inschrijven kan tot 15 oktober bij Robin.

Sporthal Update

Het is duurt allemaal veel te lang natuurlijk, maar het lijkt erop dat we dit seizoen al gaan verhuizen vanwege de nieuwbouw van de sporthal. Op een bijeenkomst op 20 september is mede gedeeld dat de sloop start in maart 2023. We verhuizen dan naar een opblaashal op het evenementenveld bij VV Gilze. In september 2024 zal de nieuwe sporthal opgeleverd moeten zijn. Dus zullen we anderhalf jaar in de tijdelijke hal zitten. Dat is een hal inclusief kleedruimtes en douches. Voor de horeca zal er naar verwachting gebruik gemaakt van de horeca van VV Gilze. De nieuwe hal krijgt een multifunctionele zaal van 9x19 m voor tafeltennis. Met zicht vanuit de kantine op deze zaal!

Toon de Rijke Trofee (The Back Hands)

TTV The Back Hands organiseert een toernooi waarbij in grote meerkampen in 4 ronden verspreid over meerdere speelavonden in december 2022 en januari 2023 wordt gespeeld. Indeling op basis van licentie. Nr 1 t/m 4 gaan steeds door naar de volgende ronde. Inschrijfkosten zijn € 7,50 per persoon. Opgeven bij renelauwerijssen@gmail.com

Meer info

Hello, Goodbye

We verwelkomen Prince Ade (senior).