Copy
Logo

Maart 2023

Jaargang 65, No 7

Verhuizing Uitgesteld

De verhuizing naar de opblaashal is uitgesteld. Die gaat nu in het weekend van 1 april plaatsvinden. Daarom kan de training van 23 februari gewoon doorgaan. Onze laatste training in de huidige sporthal is op donderdag 30 maart. Vanaf 3 april spelen we in de opblaashal.

De clubkampioenschappen, die op 2 april gepland stonden, zijn uitgesteld naar het voorjaar. De datum laten we zo snel mogelijk weten. De trainingen op maandagen naast het voetbalveld zijn nog een vraagteken. Daarom hebben we er voor gekozen om op maandag 3 april de jeugdtraining niet door te laten gaan, maar de senioren wel. We zullen dan kijken op welke wijze we de tafels kunnen plaatsen. De senioren zijn dan al om 19 uur welkom. Op donderdag 6 april is de eerste jeugdtraining en tevens eerste competitieavond in de opblaashal. We houden er rekening mee dat we zullen moeten improviseren.

De gemeente heeft aangegeven dat de opblaashal toegankelijk zal zijn voor rolstoelers. Het is één grote hal. Er zal een sportvloer geplaatst worden en er zullen afscheiding door netten zijn. Het is nog afwachten hoeveel last we van andere sporten zoals volleybal en voetbal zullen hebben.

Kleedkamers en douches zijn aanwezig, maar er is geen horeca. De gemeente verwijst ons naar de kantines van de tennis- en/of voetbalclub. We gaan onderzoeken op welke wijze we bijvoorbeeld de competitiespelers koffie en een drankje in de opblaashal aan kunnen bieden. Mocht iemand een werkeloze koelkast in de schuur hebben staan, houden we ons aanbevolen.

In het kort de feiten:

  • 23 februari gewoon training in Sporthal Achter de Tuintjes

  • 30 maart laatste training in Sporthal Achter de Tuintjes

  • 1 april verhuizing naar opblaashal, Sportpark Verhoven, Ridderstraat 98, 5126 BH Gilze

  • Clubkampioenschappen van 2 april uitgesteld naar het voorjaar

  • 3 april geen training voor jeugdleden

  • 3 april eerste training voor senioren

  • 6 april eerste training voor jeugd en senioren en eerste competitiewedstrijd senioren

We gaan er het beste van maken!

Table Stars 12-3

Tim en Chul-hok hebben op 12 februari gespeeld in de Table Stars competitie. Ze wonnen van Red Star’58 1 en die waren not amused. Maar het was wel weer een geslaagde tafeltennis ochtend. De volgende speeldag is op zondag 12 maart bij TTV Belcrum. Misschien kunnen we daar met meer spelers naar toe? Geef je op bij John.

Clubavond uitgesteld naar 23-3

De clubavond is uitgesteld. De nieuwe datum is donderdag 23 maart. Wat we gaan doen blijft nog een verrassing maar we kunnen al wel verklappen dat je gaat tafeltennissen op een manier die je niet gewend bent. We hopen op eenzelfde opkomst als bij ons worstenbroodtoernooi.

OTC toernooi Belcrum 26-3

Op zondag 26 maart organiseert TTV Belcrum een OTC toernooi. Dit staat voor Old-Timers-Club en is bedoeld voor 40-plussers. Inschrijfgeld is euro 5,50 te voldoen bij binnenkomst. Inschrijven kan tot 20 maart bij Bep van den Broek b.broek@casema.nl

Batswingers in Soest

Zaterdag 7 januari 2023 half acht in de ochtend, buiten is alles nog donker. Dennis en ik stappen in de auto op weg naar een toernooi in Soest. Bij binnenkomst is de eerste prijs van de dag al binnen, namelijk een shirt. Om half tien starten de poules. We worden allebei in een poule van zeven ingedeeld. Pittige potten brengen Dennis uiteindelijk tot twee winstpartijen. Veel vijfsetters in deze poule maken de potten spannend. Als zevende klasser petje af om zo partij te kunnen geven tegen tegenstanders die veelal in 4e en 3e klasse acte te présence geven.

Tamara heeft het in haar poule niet gemakkelijk, maar weet in spannende vijfsetters tegen de top van haar poule haar potten te breken. De uitslag in de poulefase is spannend en komt op punten tellen aan. Met genoeg winstpunten gaat ze als 2e door naar de kwartfinale. Daar komt ze de derde materiaalspeler van de dag tegen. Deze keer een aanvallende speler met korte nop die een maatje te groot blijkt te zijn. In drie verliest ze deze pot. Nog een verdiende warme douche en dan keren we tevreden en na een gezellige dag huiswaarts. {Tamara}

Wij spelen niet op …

Donderdag 16 februari, maandag 20 februari (carnaval) en de jeugdtraining op maandag 3 april (senioren trainen dan wel).

Hello, Goodbye

We verwelkomen Nard (jeugd).