Copy

Maart 2024

Jaargang 66, No 7

Table Stars Duocompetitie

Aan de eerste Table Stars wedstrijd op zondag 4 februari deden Tim, Koen, Omar, Nard en Semmy mee. De tweede wedstrijd is op zondag 17 maart bij TTV Waalwijk. Daar doen in ieder geval dezelfde 5 spelers mee. Wie gaat er nog meer mee? De De daarop volgende speeldagen zijn:

• zondag 14 april - Belcrum (Breda)

• zondag 26 mei - Tanaka (Etten-Leur)

De wedstrijden (inclusief warming-up spel en eindspel) zijn van 10 – 12 uur. Vertrek in Gilze (bij de oude sporthal) is steeds om 9:10.

Wil je meedoen? Geef je dan op bij onze trainers: op dinsdag bij John en op donderdag bij Ad.

Worstenbroodtoernooi 15 feb

Daar de opblaashal door de storm gedeeltelijk was ingestort moesten we ons jaarlijks worstenbrood toernooi een week opschuiven. Met maar liefst 23 deelnemers waaronder drie leden van TTV Die Meede uit Made was de opkomst bij de senioren groot. Dennis had nu voor een andere opzet gekozen namelijk een dubbeltoernooi, niet met normale batjes maar met planken. Dit mocht de pret niet drukken en er werd fel om de overwinning gestreden. Uiteindelijk werd het pas in de laatste drie wedstrijden beslist: John de Vet en John Ekelschot moesten uiteindelijk de winst aan Wim Bloemer van Die Meede laten. Na de fanatieke wedstrijden werd er nog gezellig nagetafeld.

O ja, bij de jeugd ging de eerste prijs naar Isa.

Jeanne en Annemiek bedankt voor het bakken van de heerlijke worstenbroodjes.

Familietoernooi do 28 maart

De jeugd zal op donderdag 28 maart een Familietoernooi gaan spelen. We nodigen alle ouders, broertjes en zusjes uit om mee te doen. Ooms/tantes, neven/nichten en opa’s/oma’s zijn ook allemaal welkom. We ontvangen iedereen om 18.45 uur en starten met het dubbelspel om 19.00 uur. {Ad}

Invitatietoernooi do 28 maart

Vanaf 20 uur op donderdag 28 maart kunnen senior leden en vrienden-van meedoen ons jaarlijks Invitatietoernooi. Nodig een vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, collega of kennis uit om mee te doen met dit dubbeltoernooi. Het is de bedoeling om mensen uit te nodigen die niet al bij een tafeltennisvereniging spelen.

Doel is een gezellige avond waarbij we introducees kennis laten maken met tafeltennis en in het bijzonder met onze gezellige vereniging.

Tot 28 maart! {Dennis}

Herinneringen aan Oude Sporthal

Verhalen over de oude sporthal met een kleine bijdrage van ons. {John}

Herinneringen aan sporthal Achter de Tuintjes in Gilze

NK Tafeltennis za 23 / zo 24 maart

Voor de echte tafeltennis liefhebber is het weekend van 23 en 24 maart interessant. Dan wordt in Zwolle het NK Tafeltennis gespeeld. Rondom het NK zijn altijd extra evenementen, zoals het NK Bedrijfstafeltennis, Jeugdklassentoernooi, Para Topklasse, verenigingscongres, workshops en trainer bijscholingen. John gaat zaterdag naar de bijscholing over Innovatie in trainingen.

Update 65-jarig Bestaan

We naderen de viering van ons 65-jarig bestaan, een mijlpaal die we graag samen willen vieren. Hierbij voorzien we jullie van de laatste details betreffende onze geplande activiteiten op zaterdag 6 en 20 april. Gelieve deze informatie zorgvuldig door te nemen ter voorbereiding op deze feestelijke dagen.


Voor onze senioren - za 6 april

Middagactiviteit Locatie en Tijdstip: We worden om 14.00 uur verwacht op Alphenseweg 14A in Gilze. Na een welkomstkoffie/-thee vertrekken we gezamenlijk naar de locatie van onze middagactiviteit (op steenworp afstand, hint). We verwachten hier tot ongeveer 17.00 uur te zijn.

Avondprogramma: Na het middagprogramma worden we tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht op Vossenberg 10 in Gilze. Voor degenen die zich thuis nog even willen opfrissen, wordt gevraagd uiterlijk om 18.00 uur bij de Vossenberg 10 aanwezig te zijn. Parkeren van fietsen en/of auto’s is hier mogelijk. Vanaf hier zullen we gezamenlijk naar de definitieve feestlocatie wandelen.

Dresscode: Zowel 's middags als 's avonds is casual kleding aan te raden, bij voorkeur in laagjes voor comfort zowel binnen als buiten. Een gala tenue is ook 's avonds niet vereist, hoewel liefhebbers vrij zijn om dit te dragen 😉.

Bijdrage Partners: Voor het middagprogramma is geen eigen bijdrage van de partners vereist; echter, voor het avondprogramma vragen wij een bescheiden bedrag van €20,- per partner, dit in verband met het rondkrijgen van het budget.

Voor onze Jeugd - za 20 april

Vertrekpunt en Tijd: Om 9.30 uur verzamelen we op de parkeerplaats bij de blaashal in Gilze. Van hieruit vertrekken we gezamenlijk naar de Efteling. We verwachten rond 16.30 uur te vertrekken vanuit de Efteling, om dan rond 17.00 uur weer terug te zijn in Gilze, waar we de dag met een frietje afsluiten. De exacte locatie voor het eten wordt nog nader bekendgemaakt.

Programma: We zorgen voor vervoer naar de Efteling, waarbij een eenvoudige lunch, een drankje en diner zijn inbegrepen. Voor deze dag zijn er geen extra kosten voor onze jeugdleden. We danken alle ouders die hun Efteling-abonnementskaarten ter beschikking stellen voor deze dag!


Mocht je nog vragen of bijzonderheden hebben, laat ons dat dan weten via feest@batswingers.nl. We kijken uit naar een paar leuke feestdagen! Jullie ook?

{Jeanne, Annemiek, Bart, Nico}

Noteer zondag 7 april - CK2024

Wat hebben bovenstaande leden met elkaar gemeen? Juist, ze zijn allemaal een keer (of meer) clubkampioen geweest. Dit jaar spelen de jeugd en de senioren weer de clubkampioenschappen (CK2024) op zondagmiddag 7 april 2024. We starten om 13 uur en verwachten de prijsuitreiking rond 17 uur. O ja, het zal dan wel niet zo tropisch heet zijn als de vorig jaar, maar het is wel The Day After (zie jubileumfeest hierboven). We hebben ondertussen de nodige aanmeldingen binnengekregen. Heb je je nog niet opgegeven en wil je meedoen? Schrijf je dan alsnog in door een e-mail te sturen naar tc@batswingers.nl

Blaost um op!

Op dinsdag 6 februari was er een stroomstoring in een gebied ten (noord)oosten van Gilze. Daarna haperde het noodaggregaat en liep de blaashal langzaam leeg. Door de felle wind sloeg het zeil tegen het materiaal wat aan de randen staat opgesteld en ontstonden gaten in het zeil. Snel handelen van Sommen-Gosens en Polyned voorkwam erger. Woensdag hebben Ad, Astrid (en later John) de rommel opgeruimd en de schade in kaart gebracht. De inboedelverzekering zal hopelijk wat vergoeden.

Maar in de optocht in Dringersgat (11 feb) had het duo CV Drubhout er een actuele act van gemaakt. Zoals de foto laat zien stond tafeltennis centraal in de Dome. Helaas won het duo er geen prijs mee, maar wij danken ze voor deze geweldige act.

Jumbo Leeggoed Verdubbelaar

Jumbo Hapers Gilze heeft een nieuwe spaaractie. Tot en met 31 maart kun je je statiegeld doneren aan De Batswingers, door elk statiegeldbonnetje in ons kluisje in de winkel te stoppen. Het bedrag dat op 31 maart in ons kluisje zit wordt door Jumbo Hapers verdubbeld en gedoneerd aan De Batswingers. Met andere woorden: sparen maar!

Hello Goodbye

Wij verwelkomen Danial, Maksim, Arvan (jeugd) en Mostafa (senior). Wij nemen afscheid van Peter Manders.