Copy

April 2024

Jaargang 66, No 8

Table Stars Duocompetitie (J)

Aan de tweede Table Stars wedstrijd op zondag 17 maart deden Tim, Koen, Omar, Renzo, Nard en Semmy mee. Tim en Koen wonnen met 5-0 van LUTO; Nard en Semmy verloren met 0-5 van Belcrum 2. Bij Omar en Renzo was het wel heel spannend tegen Waalwijk. Ze wonnen allebei 1 wedstrijd maar verloren het dubbel in 5 games, waardoor de einduitslag 2-3 was.

De derde wedstrijd is op zondag 14 april bij TTV Belcrum (Breda). De finale is op zondag 26 mei bij TTV Tanaka (Etten-Leur). De wedstrijden (inclusief warming-up spel en eindspel) zijn van 10 – 12 uur. Vertrek in Gilze (bij de oude sporthal) is steeds om 9:10. Wie doen er mee? Geef je op bij onze trainers John en Ad.

Familietoernooi do 28 maart (J)

Op donderdag 28 maart had de jeugd een Familietoernooi en de senioren een Invitatietoernooi. Beide evenementen werden druk bezocht. De jeugd onder leiding van Piotr en Brian werkte een dubbeltoernooi af. Met 11 dubbels werd er fel en met enthousiasme gestreden. Tim en Martien werden 1e, Isa en Esther 2e en Renzo en Sem 3e.

Invitatietoernooi do 28 maart (S)

Na de jeugd was het de beurt aan de volwassenen. Ook hier werd door 16 dubbels ook fanatiek gespeeld. Met 8 tafels was dit ook een druk bezochte avond. Uiteindelijk wist Brian met Niels uiteindelijk nipt de zege te behalen en werden door Dennis beloont met een zak paaseitjes.  Ook Annelie en Sven die als enige echte amateurs meededen kregen een zakje paaseieren. Na afloop werd er nog heerlijk nagekaart. {Dennis}

Tafeltennis clinic COENCAD - di 2 april

Dinsdag 2 april kwam COENCAD, een digitale dienstverlener in de vastgoedsector uit Rijen, bij ons voor een tafeltennis clinic. Met 14 werknemers is het een gezellige boel. De sfeer is uitstekend. Ze maken ook kennis met schuiftafeltennis en de ballenblazer. We sluiten af met een rond-de-tafelspel (“carrousel”). De winnaar Rick Tax krijgt een mooie wisselbeker. Ad en John vonden dit echt leuk om te doen.

Jubileum senioren - za 6 april (S)

Middagactiviteit Locatie en Tijdstip: We worden om 14.00 uur verwacht bij De Hooikar in Gilze. Na een welkomstkoffie/-thee vertrekken we gezamenlijk voor onze middagactiviteit. We verwachten hier tot ongeveer 17.00 uur te zijn.

Avondprogramma: Na het middagprogramma worden we tussen 17.00 en 17.30 uur verwacht op Vossenberg 10 in Gilze. Voor degenen die zich thuis nog even willen opfrissen, wordt gevraagd uiterlijk om 18.00 uur bij de Vossenberg 10 aanwezig te zijn. Vanaf hier zullen we gezamenlijk naar de definitieve feestlocatie wandelen.

Dresscode: Zowel 's middags als 's avonds is casual kleding aan te raden, bij voorkeur in laagjes voor comfort zowel binnen als buiten.

Bijdrage Partners: Voor het middagprogramma vragen we geen eigen bijdrage voor de partners; echter, voor het avondprogramma vragen wij een bescheiden bedrag van €20,- per partner voor drank en eten.

Jubileum Jeugd - za 20 april (J)

Vertrekpunt en Tijd: Om 9.30 uur verzamelen we op de parkeerplaats bij de blaashal in Gilze. Van hieruit vertrekken we gezamenlijk naar de Efteling. We verwachten rond 16.30 uur te vertrekken vanuit de Efteling, om dan rond 17.00 uur weer terug te zijn in Gilze, waar bij de VV Gilze nog een frietje met snack eten.

Programma: We zorgen voor vervoer naar de Efteling, waarbij een eenvoudige lunch, een drankje en diner zijn inbegrepen. Voor deze dag zijn er geen extra kosten voor onze jeugdleden. We danken alle ouders die hun Efteling-abonnementskaarten ter beschikking stellen voor deze dag!


Mocht je nog vragen of bijzonderheden hebben, laat ons dat dan weten via feest@batswingers.nl. Wij hebben er zin in.

{Jeanne, Annemiek, Bart, Nico}

CK 2024 - zondag 7 april (S,J)

Wat hebben bovenstaande leden met elkaar gemeen? Juist, ze zijn allemaal een keer clubkampioen geweest. Dit jaar spelen de jeugd en de senioren weer de clubkampioenschappen (CK2024) op zondagmiddag 7 april 2024. We starten om 13 uur en verwachten de prijsuitreiking rond 17 uur. Het verslag komt in de mei Sorry.

Ranking The Bats (S)

In mei gaan de interne wedstrijden voor Ranking The Bats weer van start. Iedereen kan tegen iedereen punten pakken. Hoe meer wedstrijden je speelt hoe hoger de ranking. We spelen de wedstrijden op donderdag en tot en met 28 mei is dat ook nog op dinsdag mogelijk. Dennis zal in de mei Sorry meer vertellen over de opzet.

Opgeven Competitie - najaar 2024 (S,J)

De voorjaarscompetitie loopt ten einde. B1 gaat waarschijnlijk terug naar de 4e klasse. B2 kan via P/D wedstrijden mogelijk nog promoveren. B3 staat in de play-offs bij de top-4 maar blijft waarschijnlijk in de 6e klasse en B4 blijft zeker in de 7e klasse.

Voor volgend seizoen kun je je nu opgeven bij tc@batswingers.nl


Voor de jeugd willen we in West-Brabant ook een echte duo-competitie van de grond krijgen. Je speelt je wedstrijden dan, net als bij de Table Stars, op 1 locatie. Het enige verschil is dat je steeds in hetzelfde team speelt. Bovendien speel je vaker (meer wedstrijden). Wil je mee doen, geef je op via tc@batswingers.nl.

Geen Training op…

Op dinsdag 30 april, donderdag 2 mei (Meivakantie) en donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) is het geen training.

Hello Goodbye

Wij verwelkomen Xam van Hese (jeugd). Wij nemen afscheid van Sander van Kuijck (senior).