TTV De Batswingers

Clubkampioenen 2021

Tim, Toon, Jan, Brian, John

Op donderdag 8 juli waren de voorrondes van de Clubkampioenschappen 2021, op 15 juli de finales. Door de onderlinge krachtverschillen zijn de clubkampioenschappen tot op zekere hoogte voorspelbaar. Dit jaar hadden we veel nieuwkomers, zodat in alle klassen wel een nieuwe clubkampioen zou moeten of kunnen opstaan.

Bij de B-jeugd behaalde ons jongste lid Jan Sebergts een 3e plaats. De finale werd gewonnen door Tim vd Meijden voor Tim Aarts.

De finale bij de A-jeugd was heel spannend en moest met de meerkampregel beslist worden. Dennis 3e, Syb 2e en Toon die krap met 3-2 van Syb wint 1e.

Bij de C-senioren zorgde Jan voor de verrassing. Hij werd eerste voor Henri en Hans. En als je Jan een beetje kent is hij daar heel trots op.

Bij de B-senioren verliepen de poules volgens verwachting, maar in de halve finale won Bart verrassend van Luuk. Daarna was het wel op voor hem, en won Brian om de 1e plek van nieuwkomer John Ekelschot.

Bij de A-senioren wordt al enkele jaren uitgekeken naar het einde van het tijdperk van John de Vet. In de poule verloor hij nog wel zijn 1e potje van Angstgegner Danny, maar vervolgens verschalkte hij Arien in de halve finale en nieuwkomer Jeroen in de finale. Daarmee pakte John zijn 13e titel alweer. 
De winnaars
B-jeugd: 2. Tim Aarts 1. Tim vd Meijden 3. Jan Sebregts
Ck2021jeugdb
A-jeugd: 2. Syb Faes 1. Toon de Vet 3. Dennis van Wees
Ck2021jeugda
C-senioren: 3. Hans Oomen 1. Jan van Gorp 2. Henri van Vugt
Ck2021seniorenc
B-senioren: 2. John Ekelschot 3. Bart Broeren 1. Brian van Gestel
Ck2021seniorenb
A-senioren: 3. Arien Helder 1. John de Vet 2. Jeroen Paans
Ck2021seniorena
Actiefoto's

Ck2021 Jeugd

Ck2021 Senioren 

Sponsoren

Sponsorkliks Verbud Pentaron Foxxl