TTV De Batswingers

Sponsormogelijkheden

TTV De Batswingers kent de volgende vormen van sponsoring. Hebt U interesse? Neem dan contact op met sc@batswingers.nl

Shirt-sponsor

De naam of logo van de sponsor wordt op de clubshirts gedrukt. Een shirt gaat 5 jaar mee. De sponsor staat garant voor de drukkosten.
Een logo op de rugzijde kost € 100,= per jaar voor een periode van 5 jaar (€ 500,= totaal).
Een logo op de mouw kost € 50,= per jaar voor een periode van 5 jaar (€ 250,= totaal).

Speelveldomranding-sponsor

De naam of logo van de sponsor komt op een speelveldomranding (afscheidingshekje). De afscheidingshekjes worden het hele jaar door gebruikt tijdens de competitiewedstrijden, diverse toernooien zoals het Batswingers Teamtoernooi en de NTTB ZuidWest Kampioenschappen Jeugd. De sponsor staat garant voor de drukkosten en de kosten van het afscheidingshekje.
De sponsor betaalt € 50,= per jaar voor een periode van 5 jaar (€ 250,= totaal).

Lidmaatschap-sponsor

Een lidmaatschapsponsor wijst iemand aan die een jaar lang gratis lid is van De Batswingers. De sponsor komt ook op onze website te staan. Lidmaatschapssponsoring van een jeugdlid bedraagt € 200,= en van een senior € 270,= per jaar.

Evenementen-sponsor

De naam van de sponsor wordt verbonden aan een toernooi of activiteit, zoals het Batswingers Teamtoernooi, de Table Stars Battle, enz.
De sponsor betaalt € 100,= per evenement of levert een bijdrage in natura.

Advertentie-sponsor

Het logo van de sponsor wordt op onze website (zie hiernaast) geplaatst, alsmede in ons clubblad ‘Sorry’ dat 10x per jaar uitkomt.
De sponsor betaalt € 50,= per jaar.

Vrienden van De Batswingers

‘Vrienden van’ zijn leden die niet (meer) actief tafeltennissen. Vrienden zijn welkom op het seizoensafsluitingsfeest en mogen (tegen betaling van inschrijfgeld) meedoen met het Batswingerstoernooi en de clubkampioenschappen. Verder zijn ze welkom tijdens de jaarvergadering.
Een vriend betaalt € 17,50 per jaar.

Fantasie Competitie

De Fantasie Competitie is een gokspel. Elke deelnemer stelt een virtueel team van 4 spelers samen en legt geld in. Elke partij die de spelers behalen in de reguliere competitie levert 1 punt op. Degene met de meest behaalde punten is de winnaar en krijgt een deel van de inleg. De rest gaat naar de clubkas.

 

55e Batswingers Teamtoernooi

Sponsoren

Sponsorkliks Verbud Pentaron Foxxl