TTV De Batswingers

Geen tafeltennis t/m 1 juni

Corona maatregelen

Beste leden,

Maandag 23 maart heeft de regering nog strengere maatregelen aangekondigd ter bestrijding van het corona virus: "zo veel mogelijk thuisblijven", "geen groepsvorming", "geen bijeenkomsten" en "geen evenementen". De NTTB heeft besloten alle landelijke competities te stoppen. Accomodaties worden tot 1 juni gesloten. Alle toernooien tot 1 augustus afgelast. De afdeling ZuidWest neemt deze maatregelen over. Dat betekent 3 maanden geen tafeltennis, een bittere pil!

De voorjaarscompetitie wordt beëindigd

De NTTB afdeling ZuidWest heeft besloten om de voorjaarscompetitie te stoppen. In het najaar wordt de competitie met de huidige indeling (in principe) opnieuw gespeeld. Teamwijzigingen zullen worden toegestaan. 

Geen trainingen t/m 1 juni

De NTTB heeft het dringend advies gegeven om ook alle clubactiviteiten t/m 1 juni stop te zetten. Dat betekent dat de eerstvolgende training pas op donderdag 4 juni zal zijn.

De Table Stars competitie wordt beëindigd

De Table Stars competitie wordt gestopt. Ook een afsluitend toernooi wat we in gedachten hadden op zondag 7 juni zal niet doorgaan.

Clubkampioenschappen op zondag 5 juli

We proberen de Clubkampioenschappen nu op zondag 5 juli te plannen, en daarna af te sluiten met een BBQ. De datum moet nog bevestigd worden.

ALV en Info-avond op maandag 8 juni

De geplande info-avond voor de jeugd en ouders is verzet naar maandag 8 juni om 19 uur. De algemene ledenvergadering zal aansluitend om 20 uur plaatsvinden.

Is er dan helemaal niks meer te beleven?

Op buitentafels is misschien wat koud. Online kan prima natuurlijk. Hier een paar tips:

Het dagelijks bestuur blijft het nieuws volgen en zal nieuwe maatregelen direct aan onze leden bekend maken.

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Foxxl Puntensponsoren