TTV De Batswingers

Invitatietoernooi

We zijn 1 grote familie

Een keer per jaar organiseert tafeltennisvereniging De Batswingers een Familietoernooi. Bij de jeugd komen dan ouders en broertjes en zusjes mee. 

Donderdag 12 mei is het weer een drukke avond in sporthal Achter de Tuintjes. We zetten 11 tafels op, waaronder ook een schuiftafeltennistafel. Die schuiftafel is geschikt voor de allerjongsten: een balletje zonder effect terugschuiven is veel gemakkelijker dan een balletje met effect in de ruimte terugslaan. Ook voor rolstoelers kan een schuiftafel een uitkomst zijn. Maar goed, bij de jeugd zijn we met 25 leden en gasten en spelen we een dubbelspel. Korte wedstrijden en dan doordraaien. Voor het koppel met de minst gewonnen wedstrijden hebben we een medaille, en voor het koppel met de meest gewonnen wedstrijden ook. 

Bij de senioren noemen we het een Invitatietoernooi, want dan komen vaker buren, vrienden of collega's mee. Bij de senioren komen ook zo'n 25 leden en gasten opdagen en daar beginnen we met enkelspel en in het laatste kwartier nog enkele keren dubbelspel. Bij senioren boeien medailles niet, dus als de zaal is leeggeruimd togen we naar de bar om ons te laven in drank en bitterballen. Het wordt nog druk nagekletst. Iedereen heeft gelijk want een winnaar is er niet. Gelukkig heeft iedereen genoten, ook onze gasten en daar gaat het om

53e Batswingerstoernooi

Sponsoren

Pentaron Foxxl