TTV De Batswingers

De Batswingers bakt ze bruin

Worstenbroodtoernooi 2020

De tweeling Jeanne en Annemiek bedachten twee jaar geleden een ludieke sponsoractie. Ze bakken worstenbroodjes voor leden en geïnteresseerden en spekken daarmee de clubkas. Om het geheel op te leuken organiseren we dan een bijpassend Worstenbroodtoernooi.

Op donderdag 13 februari is het eerst de beurt aan de jeugd. Bij de B-jeugd is het spannend. Om het nog spannender te maken krijgen sommige beginners een paar punten kado. Uiteindelijk weet Dennis in een spannende finale van Daan te winnen.

Bij de A-jeugd wordt een meerkamp gespeeld en dan blijkt dat Robin echt flinke stappen heeft gezet het afgelopen jaar. Hij wint ongeslagen.

Bij de senioren doen 14 spelers mee, waaronder 2 gastspelers van Die Meede uit Made. Iedereen wil zich de grote prijs, een zak worstenbrood, eigen maken. De vonken springen er vanaf als het ware. Er werd fel om de winst gestreden. Tussen de nummers 1 en 4 zit maar een half punt verschil. Dit maak je niet veel mee in de tafeltennissport. Uiteindelijk moet er een beslissingswedstrijd gespeeld worden tussen Robin (De Batswingers) en Wim (Die Meede), die door Robin wordt gewonnen. Hij is de Worstenbrood kampioen 2020. Na afloop wordt nog gezellig nagetafeld aan de bar en vindt iedereen dat dit volgend jaar weer herhaald moet worden. Jeanne en Annemiek, bedankt voor de heerlijke worstenbroodjes.

52e Batswingerstoernooi

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Foxxl Puntensponsoren