TTV De Batswingers

Batswingers Teamtoernooi

Datum: 13-12-2020

Aanvang: 09:30

Kosten: € 10.00

 

Uitnodiging downloaden

Inschrijfformulier downloaden

Wanneer Zondag 13 december 2020

Zaal Sporthal Achter de Tuintjes, Kapittelstraat 15, 5126 HA GILZE sportcafegilze.nl

Aanvang 09:30 uur

Prijsuitreiking 18:30 uur

Deelname Voor NTTB leden en leden van regionale bonden.

Klasse-indeling De teams bestaan uit 2 personen. Er zijn geen aparte klassen voor dames/meisjes (wij spelen gemengd).

Jeugd Deelnemers t/m 17 jaar. Rangschikking op leeftijd en sterkte. Bij inschrijving naam van de bond aangeven, klasse waarin eventueel competitie wordt gespeeld, percentage en eventuele licentie aangeven. Klassenverdeling volgt op basis van sterkte, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Senioren Deelnemers vanaf 18 jaar. Rangschikking op sterkte. Bij inschrijving naam van de bond waarin competitie wordt gespeeld, klasse, percentage en licentie aangeven. Klassenverdeling volgt op basis van sterkte, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Speelwijze De eerste ronde wordt gespeeld in poules van 3 of 4 teams.
Per wedstrijd worden vier enkelspelen gespeeld. Ivm corona zullen we dit keer geen dubbelspel spelen. In de poules worden de wedstrijden volledig uitgespeeld. In de volgende ronden wordt niet verder gespeeld zodra de beslissing is gevallen. Waar mogelijk gaan vanuit de poules twee teams naar de volgende ronde. Indien de wedstrijdleiding het nodig acht, kan zij de enkelspelen (gelijktijdig) op twee tafels laten spelen.

Prijzen Per klasse 1e en 2e prijs per team per persoon. De "Achter de Tuintjes" verenigingsbeker voor de beste vereniging.

Sluitingsdatum 15 november 2020 of het toernooi moet eerder volgeboekt zijn. We kunnen maximaal 100 deelnemers toelaten.

Inschrijfadres toernooi@batswingers.nl , 06-11860149 (John de Vet)

Inschrijfgeld  € 10,00 per persoon (jeugd en senioren)

Betalingen kunnen geschieden op IBAN NL96RABO0134574672 t.n.v. TTV De Batswingers, onder vermelding van naam van vereniging. U dient de inschrijfgelden gelijktijdig te voldoen met het insturen van de inschrijvingen.

Corona Gedurende het toernooi gelden strenge maatregelen. Neem voor vertrek hier kennis van de details. Het aantal tafels (20) en dus ook het aantal deelnemers (100) is beperkt. Volgorde van inschrijving is leidend (vol=vol). Mocht het spelen van toernooien verboden worden, dan zal elke deelnemer het betaalde inschrijfgeld teruggestort krijgen.

Bt2020

Open Familietoernooi 2020

Sponsoren

Pentaron Sport Europe Foxxl Puntensponsoren