TTV De Batswingers

Clubkampioen in Zweethal

Goud voor Jeroen, Iwan en Isa

Zondagmiddag 25 juni waren de eerste clubkampioenschappen van tafeltennisvereniging De Batswingers in de blaashal op Sportpark Verhoven. De zomerse temperaturen in de blaashal zorgden voor een extra uitdaging, maar was eigenlijk onverantwoord. Een speler moest zelfs opgeven!

Bij de jeugd werd er ondanks de hoge temperatuur fanatiek gestreden. Ook was mooi te zien wat ze hebben geleerd van onze trainers John en Ad. Complimenten daarvoor! De uitslag is als volgt:

 1. 1. Isa Vriends
 2. 2. Omar Anis
 3. 3. Renzo Broeren
 4. 4. Tim van Roozendaal
 5. 5. Koen Smeekens
 6. 6. Nard Laureijssen

Bij de senioren begonnen we in 3 poules met voorrondes. Hierbij speelden alle niveaus tegen elkaar om het clubgevoel te versterken. Verrassend plaatste Casper zich voor de A-klasse na een sterke poulefase.

In de B-klasse werd er bij de meeste deelnemers voor gekozen om een best of three te spelen. Helaas werd de poule kleiner doordat Ruben zich niet lekker voelde. Iwan werd de verrassende winnaar:

 1. 1. Iwan Silvius
 2. 2. Piotr Grzeszykowski
 3. 3. Nico van Amerongen
 4. 4. Bart Broeren
 5. 5. Martien van Steenbergen

Ck2023 B

In de A-klasse waren ook verrassende uitslagen, wat ertoe leidde dat elk puntje nodig was. Na ongeveer 3,5 uur gespeeld te hebben komen we tot de volgende uitslag:

 1. 1. Jeroen Paans 
 2. 2. Robin Honcoop
 3. 3. John de Vet
 4. 4. Martine Geertse
 5. 5. Casper Doolhof
 6. 6. Ad van Beijsterveldt
 7. 7. Syb Faes

Ck2023 A

Tot slot nog een dringende oproep aan de gemeente. De temperatuur in de blaashal liep die middag op tot 30 graden. Dit is onverantwoord en gevaarlijk!! Als we in de wintermaanden ook niet kunnen verwarmen zullen we actie moeten gaan ondernemen. Dus gemeente, doe er wat aan!

Sponsoren

Sponsorkliks Verbud Pentaron Foxxl